Περιγραφή:

Οι μπαταρίες Optima είναι υψηλής απόδοσης μπαταρίες AGM ,με αποκλειστικό σχεδιασμός τεχνολογίας SPIRALCELL αποτελώντας μια από τις πιο προηγμένες εμπορικά διαθέσιμες τεχνολογίες μπαταρίας μολύβδου-οξέος. Παρέχει μια απίστευτα ισχυρή και καθαρή πηγή ενέργειας που δεν μπορεί να αγγιχτεί από μπαταρίες μολύβδου-οξέος.
 
     Οι μπαταρίες Optima διακρίνονται για την υψηλή απόδοση  τους οι οποίες χαρακτηρίζονται από σημαντικά πλεονεκτήματα όπως η ιδανική ενέργεια εκκίνησης ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος,15 φορές μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς, μέχρι 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωης και δυνατότητα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης 100% στεγανότητα συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες.

Εφαρμογές

     Εκείνους που τους αρέσει η ενασχόληση τους με τα θαλλάσια σπόρ και απαιτούν την καθαρή αξιόπιστη δύναμη εκκίνησης και βαθιά κύκλου εκφόρτισης μπαταρίες το η καλυτερη επιλογή τους είναι OPTIMA  μπαταρίες. Έχουμε σχεδιαστεί ειδικά για θαλάσσια χρήση και αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι η μεγιστη διάρκεια ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι μετά από συχνή χρήση ή εκτός εποχής αποθήκευσης, η μπαταρία OPTIMA ακόμα θα είναι έτοιμη για να ξεκινήσει το σκάφος σας.

      Έπίσης ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η αντοχή τους στους κραδασμούς, η μηδενική συντήρηση, χωρίς διαρροές και γρήγορη αποδοχή επαναφόρτιση. Αν υπήρχε λοιπόν ποτε μία μπαταρία η οποία υπερκαλύπτει της απαιτήσεις που έχουν  οι θαλάσσιες εφαρμογές, μια OPTIMA μπαταρία είναι αυτό που χρειάζεστε.

Εικόνες

Μπαταρίες Optima