Περιγραφή:

Οι μπαταρίες Optima είναι υψηλής απόδοσης μπαταρίες AGM ,με αποκλειστικό σχεδιασμός τεχνολογίας SPIRALCELL αποτελώντας μια από τις πιο προηγμένες εμπορικά διαθέσιμες τεχνολογίες μπαταρίας μολύβδου-οξέος. Παρέχει μια απίστευτα ισχυρή και καθαρή πηγή ενέργειας που δεν μπορεί να αγγιχτεί από μπαταρίες μολύβδου-οξέος.
 
     Οι μπαταρίες Optima διακρίνονται για την υψηλή απόδοση  τους οι οποίες χαρακτηρίζονται από σημαντικά πλεονεκτήματα όπως η ιδανική ενέργεια εκκίνησης ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος,15 φορές μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς, μέχρι 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωης και δυνατότητα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης 100% στεγανότητα συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες. Υπάρχουν οι εξής σειρές :

  1. Red Optima Battery
  2. Yellow Optima Battery 
  3. Blue Optima Battery

Εφαρμογές

     Δεν έχει σημασία το πώς θα χρησιμοποιήσετε το φορτηγό σας, οι OPTIMA μπαταρίες μπορούν απλά να λειτουργήσουν καλύτερα και να διαρκέσουν περισσότερο από καθε άλλη. Στην καρδιά της κάθε OPTIMA μπαταρίας υπάρχει 99,99% καθαρό προβάδισμα SPIRALCELL ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που επιτρέπει την ικανότητα ανώτερη εκκίνησης, ταχύτερη επαναφόρτιση και ασυναγώνιστη αντοχή τους κραδασμούς. Οι OPTIMA μπαταρίες έχουν μια αναβάθμιση πηγή ενέργειας για το φορτηγό σας.
  
    Επαγγελματικά οχήματα όπως φορτηγά με ρυμούλκα, οχήματα με ηλεκτρονικά υψηλής ζήτησης και συστήματα ήχου, εμπορικά οχήματα, λεωφορεία,περονοφόρα και αγροτικά μηχανήματα με βαρύ εξοπλισμό μπορούν όλανα στηριχθούν σε αυτή τη μπαταρία για να παρέχει απόλυτη εκκίνηση και τη δύναμη βαθύ κύκλου.

Εικόνες

Μπαταρίες Optima