Περιγραφή:

ProMotive EFB

Η μοναδική μπαταρία VARTA ProMotive EFB είναι μια ισχυρή μπαταρία για επαγγελματικά οχήματα με υψηλότατες απαιτήσεις σε ενέργεια. Η απόδοσή της, σε συνδυασμό με υψηλή αντικραδασμική αντοχή, διασφαλίζει απόλυτη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτή η μπαταρία φορτηγών έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εκτεταμένων λειτουργιών τύπου “ανέσεων ξενοδοχείου” κατά τη στάθμευση.


Promotive Silver


    Σχεδιάστηκε για επαγγελματικά οχήματα υψηλής απόδοσης με μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια και υψηλές προδιαγραφές σχετικά με τις δονήσεις 
Η πιο σύγχρονη τεχνολογία πρώτου εξοπλισμού και η χαμηλότερη κατανάλωση νερού για τη μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων με μείωση του συνολικού επιχειρηματικού κόστους (TCO) . Ξεπερνά τις προδιαγραφές EN Super Heavy Duty (SHD) (πρότυπο EN 4 και ανθεκτικότητα στις δονήσεις V3)

Promotive Blue

   Χρειάζεστε μια άριστη, πολύπλευρη μπαταρία; Αυτό το ευέλικτο προϊόν καλύπτει την πλατύτερη γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων όλων των αγροτικών, δημοσίων, βαριών οχημάτων, και οχημάτων παράδοσης και διεκπεραιώνει απαιτητικές λειτουργίες σε ασφαλτοστρωμένους και μη δρόμους. Η μπαταρία VARTA Promotive Blue παρέχει την καλύτερη απόδοση ψυχρής εκκίνησης για μεγάλους κινητήρες, γι’ αυτό η ισχύς και η αξιοπιστία είναι εγγυημένες.

Promotive Black

    Και τα παλαιά οχήματα, όπως και οχήματα με χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, π.χ. μπουλντόζες, μικρά λεωφορεία και μικρά τρακτέρ, χρειάζονται καλή και αξιόπιστη απόδοση. Χάρη στη δοκιμασμένη υβριδική τεχνολογία της, η μπαταρία VARTA Promotive Black προσφέρει τεράστια αποθέματα ενέργειας. Κάτω από κανονικές συνθήκες εργασίας, η μπαταρία αυτή δεν χρειάζεται καμία απολύτως συντήρηση, μειώνοντας έτσι τις συνολικές δαπάνες.
 

Εφαρμογές

    Η μπαταρία VARTA Promotive σχεδιάστηκε για να παρέχει την μέγιστη ισχύ εκκίνησης σε όλα τα βαριά επαγγελματικά οχήματα του στόλου σας, διατηρώντας το εργατικό δυναμικό σας εν δράση.  Για φορτηγά και εμπορικά, υπεραστικά λεωφορεία και πυροσβεστικά οχήματα, θεριστικές-αλωνιστικές μηχανές και μηχανήματα εργοταξίου αποτελεί την καλυτερη επιλογή σας.


     Αυτή η αξιοπιστία συμβάλλει σε σημαντική μείωση του κόστους για τον χρόνο μη διαθεσιμότητας, αφού οι μπαταρίες VARTA Promotive έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καλύτερη απόδοση και δεν απαιτούν συντήρηση. Συνεπώς εσείς εξοικονομείτε χρήματα.

Αυτή  η κατηγορία των μπαταριών έχει εφαρμογή σε όλα τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα όπως είναι:

  • τα φορτηγά και ρυμουλκούμενα
  • τα υπεραστικά λεωφορεία
  • Οχήματα εργοταξίου
  • Αγροτικά οχήματα (τρακτέρ)

Εικόνες

Varta Promotive Truck