Περιγραφή:

Oι φορτιστές BC BATTERY CONTROLLER είναι κατασκευασμένοι στην Ιταλία από την Battery Controller οι οποίοι φορτίζουν και συντηρούν  την μπαταρία. Διαθέτουν οθόνη ενδείξεων LCD που μας πληροφορεί για όλα τα στάδια λειτουργίας και τα προγράμματα του, για τα σφάλματα, για θέματα σχετικά με την μπαταρία, σχετικά με την συνδεσμολογία κλπ.

Είναι φορτιστές-συντηρητές σχεδιασμένοι ώστε να μπορούν να μένουν συνδεδεμένοι στην μπαταρία για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φορτίζουν και συντηρούν εύκολα μικρότερες μπαταρίες ξεκινώντας από χωρητικότητες 1.2Ah και όλες τις μπαταρίες 12V που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μηχανάκια, μοτοσυκλέτες, ATV, μηχανοκίνητα οχήματα (snowmobile, τζετ σκι) κλπ, ενώ μπορεί ακόμα να φορτίσουν άνετα μπαταρίες αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων, τροχόσπιτων, σκαφών και κάνει για όλα τα οχήματα με μπαταρίες χωρητικότητας έως 200Ah. 

Διαθέτουν προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτιση, υπερθέρμανση, ανάποδη πολικότητα. Είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους των μπαταριών μολύβδου: ανοικτού τύπου (ξηράς φόρτισης), MF, VRLA, AGM, Ca/Ca, κλειστού τύπου και τους περισσοτέρους τύπους μπαταριών GEL.

Εικόνες

Φορτιστές Μπαταριών BC