Περιγραφή:

Τα στοιχεία OPzS είναι μια premium σειρά, που αναπτύχθηκε για εφαρμογές που απαιτούν βαθύ κύκλους φόρτισης. Είναι μια λύση αποθήκευσης ενέργειας συντήρησης που προσφέρει σημαντικά οφέλη σε  κόστος ανά κύκλο, σε συνδυασμό με το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και απόδοσης. Συνιστάτε για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις όπου συμβαίνουν μεγάλες αποφορτίσεις και σωστές επαναφορτίσεις κανοντάς τες να είναι απαραίτητες.
 
     Βέλτιστος σχεδιασμός, αποκλειστική χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, στιβαρή κατασκευή και η κατάσταση των διαδικασιών παραγωγής τέχνης κάνουν τις μπαταρίες OPzS μια ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αποθήκευσης.

Στα οφέλη της συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων :

  1. Εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία  καθώς είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες στην Ευρωπαϊκή state-of-the-art. Η μεγάλη εμπειρία και οι εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουν την αξιοπιστία σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση.
  2. Απαιτείται ελάχιστη συντήρηση λόγω του χαμηλού σχεδιασμού συντήρησης με μειωμένη ανάγκη για συμπλήρωση. Επίσης διαθέτουν διαφανές δοχείο για εύκολη παρακολούθηση του επιπέδου ηλεκτρολύτη.
  3. Βελτιστοποίηση χώρου :Ράφια ειδικά σχεδιασμένα για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη συντήρηση της μπαταρίας

Εφαρμογές

Τα στοιχεία OPzS έχουν εφαρμογή σε:

  1. Δίκτυα τηλεπικοινωνιών: Αυτόνομους κόμβους εξ αποστάσεως επικοινωνίας, όπως κινητοί σταθμοί βάσης, αναμεταδότες και VSATs.
  2. Μίνι-Πλέγματα : Ηλεκτρικής ενέργειας σε απομονωμένες περιοχές εκτός δικτύου ή περιοχές με ασταθή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
  3. Εγκαταστάσεις κατοικιών : Εκτός δικτύου ή μικρού δικτύου σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία ή εργοστάσια
  4. Συστήματα κυκλοφορίας:Σηματοδότησης και φωτισμού σε δρόμους, σιδηροδρόμους, αεροδρόμια και μαρίνες 

Εικόνες

OPzS