Περιγραφή:

Η GS Yuasa είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μπαταριών μολύβδου και ιόντων λιθίου (Li-ion) παγκοσμίως. Για πάνω από 30 χρόνια, η GS Yuasa Battery Europe Ltd είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μπαταριών στην Ευρώπη και η πρώτη επιλογή σε ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία.

Η GS Yuasa Battery Europe Ltd αποτελείται από πέντε εταιρείες πωλήσεων και μια εταιρεία κατασκευής μπαταριών.

Από τα κέντρα πωλήσεων και διανομής στο Σουίντον, το Μιλάνο, τη Λυών, τη Μαδρίτη και το Ντίσελντορφ, και την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Ebbw Vale του Ηνωμένου Βασιλείου, η Yuasa προμηθεύει τις ευρωπαϊκές αγορές με μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας μπαταριών και αξεσουάρ.

Εταιρείες πωλήσεων

Η γκάμα των προϊόντων της GS Yuasa Europe περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα, αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα μπαταριών για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών  για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, βιομηχανίες και τις λειτουργίες αναμονής.

Ως θυγατρική της παγκοσμίου φήμης GS Yuasa Corporation, είμαστε ηγέτες της βιομηχανίας στην ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή λύσεων αποθήκευσης ενέργειας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών για να διεξάγουμε ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και ανάπτυξης, της κατασκευής, της δοκιμής, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, των προμηθειών, της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού και του στρατηγικού σχεδιασμού. Η ειδική ομάδα μας, μας επέτρεψε να παραμείνουμε στην πρωτοπορία της τεχνολογίας διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάνουμε τη ζωή των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και παρέχουμε διάφορα εργαλεία για να τους εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Με την πρωτοποριακή προσέγγιση μας, οδηγούμε τη βιομηχανία και είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια σειρά επαναστατικών διαδικτυακών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Smart Button και του Battery Lookup Tool, τα οποία χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 75.000 μηχανικούς και τεχνικούς.

Ως νούμερο ένα προμηθευτής μπαταριών στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να θέτουμε νέα πρότυπα στις υπηρεσίες, τις επιδόσεις, την αξιοπιστία, τη γκάμα και τη διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή. Όποια και αν είναι η εφαρμογή, έχουμε μια μπαταρία που ταιριάζει στις ανάγκες σας, και παρέχεται απευθείας από το κέντρο πωλήσεων και διανομής μας.

Εγκαταστάσεις παραγωγής

  • Η GS Yuasa Battery Manufacturing UK Ltd είναι μια μεγάλη, τελευταίας τεχνολογίας εγκατάσταση παραγωγής στην Ebbw Vale της Ουαλίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Η παραγωγή ξεκίνησε στην περιοχή το 1982 και έκτοτε έχουν παραχθεί πάνω από 80 εκατομμύρια μπαταρίες με χωρητικότητα που κυμαίνονται από 0,8 έως 540 αμπερώρια.
  • Πάνω από το 60% των προϊόντων εξάγονται, κυρίως στην Ευρώπη, με τις μεγαλύτερες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS), την εφεδρική ισχύ έκτακτης ανάγκης για συστήματα υπολογιστών, συναγερμούς ασφαλείας και πυρκαγιάς, τηλεπικοινωνίες και άλλες εφαρμογές.

Εικόνες

YUASA